Dolls
jag använder på mina sidor

Den första dolls jag såg var en ängel som det stod Ingrid på. Den plockade jag med mig till min änglasida, och så tog det inte många dagar förens innehavaren av den ängeln kontaktade mig och talade om att det var hennes och att jag inte fick använda den.
Ojdå, vilken miss. Jag mejlade tillbaka och bad om ursäkt och frågade henne var hon hade fått tag i den, så av Ingrid fick jag adressen till Ullis sida. Där kunde jag själv välja vilken av alla änglarna jag ville ha och vad det skulle stå på den. Jag valde flera stycken, mejlade till Ullis och talade om var jag tänkte ha dem - på min änglasida.
Ullis kollade upp vad det var för en sida, hon hade som regel att det inte fick vara någon "barnförbjuden sida" och eller en kommersiell sida. Det är ju inte min änglasida, så jag fick istället en bonusängel av henne, vilken jag stolt visar upp här.

Den här ängeln får alltså inte användas av någon annan än mig, den är specialgjord av Ullis till mig så det finns bara en sådan.

Ullis och jag mejlade lite till varandra men så kom det inga fler mejl från henne, och hennes sida försvann från nätet.
Jag vet att Ullis var en äldre dam... jag vill ändå ha med henne för vi var nog ganska många som fick en ängladolls med vårt eget namn från henne.
Om någon av hennes döttrar har vägarna förbi den här sidan så får ni gärna kontakta mig.

Jag vill visa upp några underbara dolls som Ullis gjorde på min beställning.

  

Men tyvärr sidan finns alltså inte kvar, så det går inte att länka dit.

Om någon vet om en sida där sådana här dolls görs - där man kan välja dolls och sedan få sitt namn på den så kontakta mig.

Det finns många som gör dolls och där andra kan gå in och adoptera en till sin egen sida, som krav har de för det mesta precis som Ullis hade att det inte är en kommersiell sida och eller en barnförbjuden sida - och så en viktig sak en länk tillbaka till deras sida.

Så här följer de som jag använder mig av på mina sidor.

Solace är en norska som i  mina ögon ligger i särklass med sina underbara dolls. De är verkligen utöver det vanliga, ta en tur på hennes sida och se själv.
Hon skriver på engelska, men om du undrar över något så kan du mejla henne på svenska och du får svar på norska - bra va.

Birgitte som hon egentligen heter får ett eget omnämnande här av mig, och det för att jag tycker att hon står i en klass för sig med sitt skapande och för att jag använder mycket av hennes konstverk på mina sidor.
 

http://www.meadow.mardraum.net

 

Här följer några länkar till på de dolls eller bilder jag använder.
Klicka på loggan i mitten så länkas du vidare, eller så klickar du på URLn.
 

Jag har kollat upp länkarna till de dollis som jag har insparade, tyvärr så är det flera av skaparna som inte har kvar sina sidor eller som har slutat att göra dollis och inte har något intresse av dem, så jag kan inte länka till alla som jag använder material ifrån.