Designers
jag använder på mina sidor

Vilka designers använder jag mig av?

Wendy Hinson, Hindy som hon kallas. Hon bor i Australien och hon har haft två underbara sajter, en jul och en "vanlig" sajt, där man har kunnat gå in och hämta grafik, mot en länk tillbaka till henne. Tyvärr har det missbrukats så hon verkar ha tröttnat på det hela, jag tänker ändå sätta in hennes länk här kanske att hon startar upp någon sida igen, jag hoppas det för jag gillar verkligen det hon gör.

http://site.hindy.id.au/index.html

Lottis grafik, bakgrunden på den här sidan har jag hämtat från henne.

http;//medlem.spray.se/lottisgrafik/

Amy, är kvinnan bakom Xandorras Place. Hon gör en hel del dolls, som jag har använt mig mycket av för att smycka och illustrera mina sagor. Amy gör även lite bakgrunder som hon låter andra få använda.

http://www.xandorra.co.uk

Shari, gör underbara bakgrunder - och annan design också som glober. Änglagloberna och julgloberna som hon gör är helt underbara och de använder jag några av på mina sidor.
Shari länkar dessutom till andra designers och har webringar gällande design och glober, så är du intresserad gör du ett besök där.

http://sharisdesigns.com

Jag vet inte vad hon heter som har den här sidan, men jag vet att hon gör en fantastisk design. Den använder jag mig av på många av mina sidor.

http://www.outlawbydesign.com

Jag vet inte vem det är som har Moonglade Designs, men jag använder lite av bakgrunderna därifrån. Hon (?) gör väldigt vacker webbdesign.

http://www.moongladedesigns.com

Den här bannern talar om vem som är konstnären på den här sidan:
Jonathon Earl Bowser.
Vilka konstverk han gör! Länkar du dig dit kommer du att upptäcka att det är många som har använt sig av hans verk till bakgrunder, glober med mera, med mera... Jag har själv en del som andra "förvandlat" samt att jag använder hans konst som bakgrund eller illustration.

http://www.jonathonart.com/

Penny Parker
Hon gör fantastiska bilder och underbar grafik.
Intresserad av hennes arbete?
Här har du länken till henne:
http://www.graphicsbypennyparker.com

 


 

Dot, gör lika fantastisk och underbar grafik som Penny Parker. De har även ett samarbete eftersom Dot får använda sig av Pennys bilder.
http://www.graphicsbydot.net

 


 


Maila mig på:

bettan@bettanssidor.se