Troll

 

 

 Precis som det finns en massa knyttsorter och människosorter, så finns det en massa olika trollsorter. Några har jag träffat på, men vad de olika sorterna kallas för har jag inte så stor kunskap om, för mig är mötena det viktigaste. Jag tänkte i alla fall att försöka mig på att berätta om några av dem.Hur jag känner mig i mina möten med naturväsen?

Stor och liten på samma gång. Så alla känslor då förstås, naturväsen är väldigt känslosamma, och framför allt så är de fulla av kärlek som de skickar till mig.

Men det som slår igenom mest tror jag är att man är den man ÄR. Du kan aldrig föreställa dig för ett naturväsen, den känner och ser vem du ÄR.
 "Energiarbetare"

Tillsammans med en vän som i många år har haft trollkontakt, så träffade jag "mitt" stortroll första gången. För mig var det en stor händelse att få känna "mitt" stortrolls kärleksenergi skickas in i mig. Jag blev varm och fnittrigt glad-bubblig av det.

Ett stortroll är mellan 6 och 12 meter högt (ungefär), mitt stortroll är cirka 10 meter högt. Vad han heter vet jag inte. Jag lärde mig av min vän hur jag kan hjälpa stortrollet att få den energi han behöver, och det tycker jag är så fint att kunna hjälpa till med. Ett stortroll har hand om ett stort område, han vet allt vad som händer och sker där, vilka djur och människor som finns i hans område, och var olika energier behövs. Han ser till att de olika energierna kommer dit de bäst behövs.
Det är här jag som människa kan hjälpa till, människan har förmågan att vara en energikanal. Från universum kan vi få den bästa energin och den går genom oss och ut till stortrollet som samlar upp energin och sedan placeras den ut där den bäst behövs.

Det är inte bara stortrollet som jobbar med att ge allt i naturen den bästa energin, det gör även vattentrollen och devorna. Kanske är det ännu fler som jag inte vet om som jobbar med det (säkerligen är det så), med det här är än så länge de jag har samarbetat med och förmedlat energi till.

"Mitt" vattentroll har jag träffat några gånger, han har hand om sjöarna runt här runtomkring. Jag bor i en sjörik kommun, så det finns många små och mellanstora sjöar här.

När man skickar energi till de som vet var den behövs, så gäller det att vara lyhörd för vad de behöver, vilket frekvensläge och vilken färg jag ska skicka till dem. Ofta när jag har varit ute i skogen så har jag träffat på dem, och de behöver ingen energi just då, utan vi har bara haft ett "kärleksmöte" då vi har skickat kärleksenergi till varandra. Ibland så har de eller jag undrat över något som vi försöker ge varandra svar på.


Vad är då ett kärleksmöte?

Finns det någon fara med att ge energi hur som helst?
Jag börjar med att försöka reda ut det där med att skicka energi hur som helst, och visst kan det vara farligt!

Det finns så kallade ljusarbetare som vill göra en god gärning genom att skicka energier. Vad de då i värsta fall kan göra är att de släpper igenom Himmelsenergi vilket kan vara dödande för naturväsen. Naturväsen lever i Modern, och behöver Modersenergi, de flesta av dessa ljusarbetare vet inte ens om att det finns mjukt liv, naturväsen, att värna om.

Öppna alltså inte Modern för Himmelsenergin, du kan öppna portar som står öppna för fel energier att ta sig igenom. Allt som är forcerat blir fel, att hjälpa är ofta forcerat.

En sann öppning är ett möte, det är ett kärleksmöte.
Det uppstår som kärlek gör.
En ordlös längtan som blir besvarad.
Du blir fylld och ger inte Henne en gåva - utan tar emot.
Platsen talar tyst till dig.
Din längtan ska bli besvarad.

Tänk
Vad vill naturväsen?
De vill ha fest,
fest är en stilla stund.
Ett möte.
Bli bekräftad.
Sedd är att få finnas.
Vill finnas.

Tänk
Vad vill Modern?
Hon vill ha möte - inte ljusmanifestationer.
Hon vill ha närhet.
Närhet i storhet och litenhet - att bli kroppsligen bekräftad.

Allt är enkelt om man lyssnar till det enkla.


Olika troll

Det finns även små, mellanstora och lite större troll. De har olika "vakentider", så går man ut tidigt en morgon så kanske man inte träffar på de lite större trollen, de har jag träffat mest på kvällen, så jag antar att de tillhör skymningsfolket.

Stortrollet däremot har jag träffat mest dagtid, så även med vattentrollet och devorna.

De små halvmeterhöga trollen eller kanske att de är trollingar? En så att säga blandning mellan knytt och troll, har jag träffat mest under sen förmiddag och på eftermiddagen. De är glada, pigga och nyfikna och älskar kontakt och att få sitta i knä.

De större som kommer fram i skymningen är väldigt kärleksfulla och de bara finns där, de blir väldigt glada när man upptäcker dem vid skogsvägen och stannar för att hälsa och prata. Ibland upptäcker jag dem genom att de skickar kärlek till mig och jag kan "känna efter" varifrån den kommer.

Jag tror att det finns troll i alla möjliga storlekar, vad de kallar varandra vet jag inte.

Flera gånger så har ett meterhögt troll följt med mig på studiebesök bland människor. Några av gångerna så har även en trollflicka varit med oss. De vill lära sig att förstå hur vi lever och tänker och hur människovärlden fungerar. Han är runt 140 år och hon runt 90 år, de är väldigt glada och nyfikna av sig. Han har varit med mig på några föreläsningar, i affärer, på möten och på marknader. När vi har varit iväg så har jag varit hemma hos mina "människobekanta" och hälsat på, och han eller båda två har följt med och studerat människobeteende, olika boende och vad det nu kan vara.
Några av mina vänner eller släktingar har jag vågat att berätta det för, och de har tyckt att det varit kul och spännande att få ha troll på besök hos sig. Några har till och med känt när de har sänt sin kärleksenergi till dem, och då är det kul att se deras miner när de känner att en annan varelse existerar, en som finns i en annan dimension . En som inte syns, utan känns, och är med oss.

Naturväsen försöker att förstå oss, så nu är det vår tur att försöka förstå dem och deras behov och leverne. Då kanske vi kan mötas för att gemensamt ta hand om Moder Jord, så att hon ska må så bra som möjligt.

UPP