Mina hundar

Här är en sida där du kan länka dig vidare till mina hundars egna sidor. Där beskriver jag dem hur jag har upplevt dem, om de nu inte finns här hos mig längre, annars skriver jag ju hur jag upplever dem just nu. Lite av deras levnadshistoria som jag delar med mig av.

Känner du mig och eller mina hundar och vill ge din syn av någon eller flera av dem så gör det, det kan vara kul att få läsa hur någon annan har upplevt eller upplever någon av mina hundar. Det brukar ju inte bli riktigt samma syn på och upplevelser av dem.

Vad jag mer än gärna skulle vilja ha är en berättelse om deras syskon, så har du ett syskon till någon av mina hundar så kontakta mig, skriv en rad eller en berättelse om din hund, skicka gärna med ett kort. Min adress är:

bettan@bettanssidor.se 

 


 

 


Här nedanför finns det länkar till mina hundar förfäder. Vill du bidra med din berättelse om någon av hundarna så välkommen med den.

Är eller var du ägare eller uppfödare till någon av dem så är det nästan ännu roligare för då blir det en berättelse om en nära vän som du har haft hos dig.
Om du inte var det så gör det inget för din upplevelse av hunden gör bara så att vi får lära känna den mer.

Jag gör det lite svårare för dig (om du inte känner till hundarna förstås) för jag länkar med deras smeknamn.

Det kommer inom kort...

 

 

 


UPP

 

 


Bakgrundsfotot

Är taget av Marjo Keto-Karlsson. Det togs i augusti 2002, och det är jag tillsammans med Skrutten, Ritza, Moddan, Greta och Sally.