VÄLKOMMEN!

Till min sida som handlar om mina hundar som samtliga har varit och är av rasen långhårig collie.

Jag har en kennel med kennelnamnet Deeshotwy's, den senaste kullen jag hade var 1992. Kennelnamnet har fått vara kvar för jag vet ju aldrig vad som kan hända i framtiden, kanske att jag vill ha en kull till någon gång och då är ju allt klart vad det gäller namn och så i varje fall.

Men vad jag har kvar är mina kära colliehundar. Den här sidan handlar om dem. Och inte bara de jag har just nu utan alla collies som har delat mitt liv.

/ Bettan


På långpromenad sommaren 2004. Jag tillsammans med Ritza, Bobby (valp), Greta, Sally och Moddan.

 

Far

Farmor


Stamtavlor och Mina hundar
För dig som är intresserad av stamtavlor så har jag en sida var för mina hundar. Där kan du gå in och kolla om du känner igen några från din egen collies stamtavla.

Farfar

Mor

Mormor

Morfar


Förfäder och Mina hundar på samma sida.
Uppdaterad den 14/12 2007
Jag har en sida som handlar om mina hundars förfäder, men de som är med där går inte så långt tillbaka i tiden som collien på den här bilden.


Bobbys dagbok uppdaterad den 25/1 2006
Han som senast flyttade hem till mig är Bobby. Han har skrivit en egen dagbok under sitt första halvår här.

 

Vargen
Jag tycker om vargar, de har alltid fascinerat mig. Så är de ju hundens förfäder också. Myter och sagor om vargen eller där den är med tycker jag om att läsa. Så kan man ha vargen som kraftdjur och totemdjur, vad innebär det då?
Här finns några bilder på vargar.


Mina gamla hundar - Mina Ängla-Collies
Självklart så har jag en sida för de älskade gamla vännerna som har delat mitt liv för en tid. Det är en sida för att hedra mina gamla livskamrater.

 


Hund-minnen
En sida där minnen tas upp. Minnen utifrån de mejl eller de berättelser du skickar in hit. 


Hundplågeri
uppdaterad den 10/1 2006
Nej, det är inget roligt. Den här sidan handlar om vad som kan hända hundar när fyrverkeripjäser är inblandade i olika former. Här kan du även länka dig vidare till andra sidor. Du kan även hämta bilder som du kan sätta in på din egen hemsida. Läs mer på sidan.


"Prata med hundar"
uppdaterad den 6/12 2007

Går det att prata med djur? Går det att få information av ett djur? Här finns mina egna och andras erfarenheter av "annan" kontakt med djur. Här berättar jag även om erfarenhet av djurhomeopati.


Gästboken
är gemensam för alla mina sidor. Skriv en rad så vet jag att du har varit och hälsat på. Eller så låter du din vovve få lämna sitt tassavtryck, men bara tassavtrycket ingen kissmarkering tack.

 

 


Bakgrundsfotot

Är taget augusti 2002 av Marjo Keto-Karlsson. Det är jag tillsammans med Skrutten, Ritza, Moddan, Greta och Sally.