Mina Ängla-collies


 

Regnbågsbron

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord...

På den här sidan himlen finns en alldeles särskild plats som kallas Regnbågens Bro.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågens Bro. Där finns ängar och kullar för alla våra små vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och de har det varmt och skönt. Alla djur som varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör. De som har varit skadade eller lemlästade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

Alla djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak - de saknar alla någon särskild som de varit tvungna att lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva, kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, benen bär honom fortare och fortare.

Han har sett dig, och du och din älskade vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Du får överlyckliga pussar i hela ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens Bro... för att aldrig mer skiljas åt.

-- Författare Okänd --

Det är en så vacker dikt som någon okänd har skrivit. När jag kommer till Regnbågens Bro så kommer en hel flock att göra mig sällskap över bron till andra sidan. Alla mina hundar har varit väldigt betydelsefulla för mig. Här återfinns alla mina vänner som väntar på att få gå över bron tillsammans med mig, men eftersom det inte existerar någon tid där de är just nu, så har de aldrig långtråkigt till dess att jag återförenas med dem.

Till alla mina "gamla" hundar, Tack för all er kärlek, jag kommer alltid att älska er.

Minnessidor för:

Shocky

Russell

Micki

Deegie

Twy

Rain

Skrutten

Ritza

Greta

Moddan

Sally
 

Mina hundars vänner:

Chad