Mottaget

Portalen

Under mina möten, så har jag ibland fått meddelanden/texter som olika väsen har velat förmedla till mig, och till andra människor här på Moder Jord.

Jag tar risken att du kan tycka att jag är helt knäpp som tror att jag har upplevt något sånt här som jag skriver om här. Att väsen som jag berättar om här finns i dimensioner nära vår egen dimension, och att vi människor kan ha kontakt med dem.

Jag har gjort den här hemsidan för dig som vill utveckla dig mer, och som kan växa genom att läsa de här texterna. Jag vill ge dig bekräftelser på det du själv upplever, eller kommer att uppleva. Genom att få bekräftelser så kan du lägga ner dina kunskaper inom dig, och då är du redo att ta nästa steg i din utveckling. När du är redo kommer nästa steg i just din utveckling att ske.

Jag hoppas att du kommer att hitta någon eller några texter som du tycker om, och som ger dig mycket på din väg som just du vandrar.
 


 

Att ta emot budskap, texter, kunskap... eller vad det nu är som väsen från andra dimensioner vill förmedla till just den som får det, är utmanande, roligt och väldigt ifrågasättande - både då det gäller det väsen som har tagit kontakt med mig samt när det gäller min egen trovärdighet.

Är det här något som jag hittar på själv?
Håller jag på att bli galen nu?
Vem kommer att tro på det som jag har tagit emot/fått till mig?

Det är många som vill ha kontakt och få olika meddelande nedtecknat eller framförda. En del väsen vill bara ha andras uppmärksamhet, vilket ger dem fina energier att fortsätta att leva vidare på, så det gäller att själv vara ifrågasättande då någon har tagit kontakt med en. Själv köper jag inte vad som helst och flera gånger har jag bett väsena försvinna, för det har inte varit trovärdigt det de har kommit med.
Ett litet gott råd som jag har att ge är att de som är "äkta vara" INTE har något emot att bli ifrågasatta, eller om du ställer kontrollfrågor till dem så svarar de gärna på dem. De äkta är kärleksfulla och har INTE tagit kontakt för egen vinnings skull, eller för att få stå i rampljuset, utan de har något att förmedla till dig själv, eller några i din omgivning eller för alla.

Känner du någon annan som är intresserad och kunnig så låt dem få ta del av det som du har fått till dig så att du får en värdering av meddelandet.
 

Okej, då är det bara att testa vad ni tycker och känner över det som jag själv har tagit emot. Jag hoppas att det ger dig lite mer kunskap och förståelse - precis som det har gett mig det.
 

De här sidorna kan du länka dig vidare till:

Portalen