Huset vi bor i

Melby 106 B, Fridhem
612 91 Finspång

Bilderna är tagna den 26/9 2008, det är dagen efter att Moddan gick vidare, och det har nästan gått en månad sedan vi flyttade in.
Liz kom och hälsade på oss och har tagit korten. När hon var ung så hyrde hennes familj "mitt hus" en sommar. Det var på 60-talet någon gång, så Liz tyckte att det var kul att återse det gamla sommarnöjet.

 

      
Huset sett ur lite olika vinklar.

 

 
Här står vi vid vår tomtgräns, vilken går vid cementeringen. Jag och Sally står på grannens tomt medan Bobby sitter på vår.
De flesta av rosenspireorna som ni ser är nu borttagna så att vi får mer gräsmatta. Det är min Magnolia som ses vid vänster sidan på kortet. Den verkar ha klarat flytten bra, och har knoppar klara för att slå ut när våren kommer, så jag hoppas att den blommar fint i vår.

 


Bobby, 4, 5 år gammal.
 


Ännu ett kort på Bobby.

 


Sally, sitter i vårt vardagsrum.

 


Sally i profil. Hon är 8 år gammal.

 


Sally har spanat in grannens katt...

 


Två fina vovvar.

Ja, så här ser vi ut och så här bor vi nu.

Det finns ingen telefonuppkoppling i vårt hus, så nu har jag gått med i Skype där jag kan ringa gratis till de som är medlemmar där. Det kostar inget att registrera sig där. Vad du behöver är hörlurar och mikrofon, ett headset, som du kopplar till datorn och då kan du prata gratis med de som som är medlemmar och uppkopplade samtidigt.
Om du går med så kan du söka mig med namnet Twissan eller om du vill Elisabet Karlsson. Twissan är jag ensam om att heta där, men Elisabet Karlsson kan det ju finnas fler av.

www.skype.se

Är adressen till deras sida. När du har tankat hem och sparat in skypeprogrammet så registrerar du dig.

Hoppas att vi hörs igen genom Skype. Vill du få tag i mig via mobilen så går ju det också bra 076-145 44 95, men gratis är ju alltid gratis...

 

Det var allt från oss, nu går vi in i vårt hus... vi hörs.

Bettan, Sally och Bobby.