Räknat fr.o.m. 16/2 2006
Du är nummer: 
som har har lyckats hitta hit.

Jag satt till slut och log åt mig själv när jag skulle fixa till bilden som sitter högst upp på sidan. Jag gillar inte att vara med på kort, se mig själv på kort eller att sätta in kort på mig själv på mina hemsidor, men nu skulle ju den här sidan handla om mig. Så min tankegång gick så här när jag valde kortet:
Jag tar ett kort där mina hundar är med... jag ska inte synas så mycket... bra på det här tittar jag ner också... hmm det är taget 1987... Shocky, Micki och Deegie som valp... det gör inget... jag har ju samma hårfärg fortfarande, nästan samma frisyr igen... föresten ändrar den sig hela tiden... jag vill ha med alla tre hundarna... ojdå jag försvinner rätt mycket... det är maxhöjd på bilden i det här bannerprogrammet... det gör inget... jag syns lite grann och det jag tycker är viktigast, hundarna, syns mest...
De var då jag kom på vad jag satt och tänkte när jag arbetade med fotot.

Ja så är det, det här kortet och beskärningen jag gjorde, säger nog rätt mycket om mig ändå. För mig är mina hundar viktigast, och tillsammans med dem trivs jag bäst.  Jag har föresten på mig den första tröjan jag stickade. Jag hade sparat Shocky-päls och skickat till en kvinna och hon spann pälsen till garn. Jag ville sticka en tröja av Shocky-garn. Jag kunde inte sticka då, så det blev till att lära mig. Shocky-garnet ville jag ju inte använda till att lära mig på så jag köpte ett grönt garn. Tyvärr så syns det inte på bilden men det är faktiskt ett vitt sicksack-mönster nederst på tröjan, jag har för mig att jag hade det nederst på ärmarna också. Ska man lära sig så ska man göra det med besked. Ulla-Britt som jag jobbade ihop med då förklarade vad förkortningarna i mönstret betydde. Jag kunde bara aviga och räta när jag ville göra en tröja, öka och minska, raglanärm och allt vad det heter var gåtor för mig. Men tack vare Ulla-Britt så kunde jag lära mig hur man stickar tröjor.

Fotot är taget av min syster Ingrid. Vi var på promenad och vårsolen lyste så skönt. Då gick vi förbi ett gammalt torp som "hund-Olle" hyrde. Vi stannade en stund och pratade med honom och hans väninna. Olle var runt 80 så där, hade haft hundar (schäfrar) i hela sitt liv. Varit väldigt aktiv i brukshundklubben och dessutom varit med att starta upp den 1949. Så han tyckte att det var så kul att få träffa och prata hund nu när han själv inte orkade ha någon längre. Ingrid passade på att föreviga stunden i deras trädgård.
Tänk vad ett fotografi kan berätta! Och vilka minnen som kan väckas av det.
Hur Shocky-tröjan blev? Så här:


Fr.v Russ, Bettan, Shocky.
Kortet taget vid nyåret då 1984 gick över till 1985,
också det kortet taget av min syster Ingrid

Varför gör jag den här Bettan-sidan då?
Jo, mina sidor handlar rätt mycket om änglar, naturväsen och sånt som sätter vår tro på spel. Det kan verka som jag bara lever i ängla- eller naturväsenvärldar. Som väl är finns min kennelsida med som väger upp mina sidor och som ser till att jorda mig och hålla mig kvar här. En sida som visar att jag lever bland människorna... eller är det hundvärlden jag lever i då... kanske :))
Dessutom så har flera av de som besökt mina sidor skrivit och frågat om vem jag är, om du blir klokare över vem jag är genom den här sidan vet jag inte, men den här sidan handlar i alla fall om mig och en del av mina intressen.  Jag hoppas att jag delar en del av dem med dig.

Det är väl så vi är, vi har våra olika intressen som formar oss till den vi är. Träffar folk som har samma intressen, övertygelser osv. Ibland så får vi ett nytt intresse och då kan det hända att vi släpper ett gammalt intresse av olika anledningar och så skapar vi ett rum för den nya kunskapen som vi vill ha. Vi utvecklas hela tiden. Ibland följer några av människorna med oss i vår utveckling, ibland så får vi nya människor omkring oss, nya kontakter, nya chanser till att träna på relationer. Möten - det är det som utvecklar oss hela tiden.
Varför och hur vi är den vi är intresserar mig. Personlig utveckling, vilket innebär att lära känna sig själv, är ett stort intresse som jag skriver en del om och mer kommer att komma med tiden.

Till den här sidan har jag knutit min gamla "funderingssida" som jag hade på min gamla änglasida. Först tänkte jag radera den sidan, men texten gäller ju fortfarande för mig, så jag väntade med det. Så fick jag ett mail och en undran om texten fick användas på en annan sida:

Citat:
"Jag skriver till dig för att fråga om en underbar text du har....MIN TRO, den säger ju allt! Så bra!!"

Ja hon fick använda min text, mot att hon satte dit mitt namn och talade om att det var copyright på texten, samt länkade till min sida. Så då tänkte jag det att eftersom texten används på en annan sida så kanske det är bäst att jag sparar originalet.
Den texten kan du läsa här.

Har du hittat till den här sidan så kan du även gå in och läsa några roliga? historier. De flesta av dem har kommit som kedje-mail. Så vill du kopiera någon eller några av historierna och skicka till någon så gör det mig inget. Jag vet inte vem som är ursprungsförfattaren till dem. Jag har även satt in några bilder som kan vara av tvivelaktig karaktär. Rätt roliga, men gå inte in där om du är en sådan som tar illa upp.

Respons på mina hemsidor har jag satt in här. Det är mail som har skickats till mig genom de här åren som jag har haft mina hemsidor. Så om du skickar något till mig så kan det kanske sättas in här.
Respons är dessutom något som gör att jag gärna fortsätter ett tag till med mina sidor. Det är viktigt för mig att veta hur folk reagerar över det jag skriver. Om det är något som du tycker är bra så kan jag kanske göra mer av den sortens sidor, eller om det är något du tar illa upp för så kanske jag borde ändra på text eller sidor.
Så när jag ändå skriver om det så är min adress: bettan@bettanssidor.se

Skriv till mig!

Jag har även satt in en sida om på vilka vägar människor hittar till min sida. Lite kul, för ibland har jag själv undrat över det, och nu har jag fått svar. Dels genom besöksräknarna men även från mitt webhotell som har utförlig statistik över allt möjligt, däribland vägen till mina sidor. Jag kallar den sidan för hitta hit.
Varför en sådan sida? Jo för om du har en egen hemsida och vill ha fler besökare så kanske du kan få lite tips och idéer från den sidan.

Jag gör ingen webdesign själv utan jag lånar från andra. Här kommer du till sidan där det står vems design jag använder mig av på mina hemsidor: designers.

Gästboken - glöm inte att skriva i den när du hälsar på här. Den är gemensam för alla mina sidor, och du får gärna skriva i den flera gånger.