Änglar av Modern


  

Änglar av Modern
© A. E. Karlsson

Färgstarka änglar. Har visat sig på Jorden först de senaste åren. Har en varmare och mjukare framtoning än änglarna av Fadern.

Ja de är verkligen färgstarka och vilka färger sedan. De kommer från Moder Jords färgspektra, och är lika varma och mjuka som Moder Jord. Färgen är inte "still", utan den flyter och förändrar sig men är inom samma färg. Om ängeln är aprikosfärgad så flyter färgen i hela aprikosfärgens spektra, det är det bästa jag kan beskriva den på.

De ger heller inte det högtidliga och kyliga intrycket som änglar från Fadern gör. De här är varmare - dels färgerna - och även energin som möter mig är mycket varmare och mer omslutande.

De smittar av sig av sin värme och glädje. Att träffa dem gör mig glad och varm inombords. Att träffa en ängel av Fadern gör mig högtidig och mer hänförd. Ändå är det så underbart vid ett möte med en ängel av vilken sort de än må vara - av Fadern eller av Modern.

Moderns änglar är själva så lyckliga över att de nu får finnas till, får vara, och bli erkända och bejakade. Människor har börjat se dem, ha kontakt med dem. Att träffa en ängel som är mjukt mörkt grön och blå, där färgerna alltså flyter är helt underbart. Att han dessutom har sällskap av en varmt gul och en varmt röd ängel gör stunden fantastisk. Det är ett glatt möte, mycket värme och skratt. Det sker tillsammans med naturväsen av alla sorter. Att alla bara får vara tillsammans, alla som bor på Moder Jord, och alla får finnas till och bli bekräftade av varandra. Det är fint det.


 

På sommaren när jag ligger och solar på klippor nere vid sjön, så kommer en ängel av Modern förbi och stannar till hos mig. Uppenbarligen för att hälsa på mig och hon blir så glad att jag ser henne, pratar med henne, bekräftar henne. Hon är aprikosfärgad i alla aprikosnyanser, från ljusaste aprikos till mörkt aprikos. Jag är helt fascinerad över färgspelet i hennes klänning. Så är ögonblicket över och hon far vidare.

Ja så kan ett kort möte gå till med en ängel av Modern kommen.

 

UPP