Ängla-litteratur

 

Jag har alltid tyckt om att läsa och innan jag kunde läsa själv så tyckte jag om att lyssna på andra när de läste. Jag lyssnade på sagor, serier, men allra bäst var Astrid Lindgrens böcker.

Jag har inte hittat så mycket änglalitteratur, men det jag har funnit delar jag med mig av till dig som också är intresserad. Jag skriver även var du kan få tag i boken - om jag vet det. Det finns säkert fler ställen att inhandla böckerna på, du kanske har en egen bokhandel som du vill köpa dem via - gör det då. Jag har skrivit antingen där jag har köpt boken eller om jag inte har den var jag har hittat den på nätet.
 Ungefärligt pris är bra att veta också, förutom författare och titel då. Innehållet beskrivs lite, antingen om jag själv kan berätta för att jag har boken, eller så vad det står om den där du kan få tag i den.

De här titlarna finns att läsa om:

Har du någon eller några titlar som passar in här - det ska alltså handla om änglar - så skriv ett mejl till mig och tala om.

Författaren till Möte med Änglar och Ljus från Himlen är Inger Waern. Hon presenterar sina böcker på en egen sida som du kan läsa om här: Änglalitteratur av Inger Waern.

bettan@bettanssidor.se

 

 

 

 

 

Änglar änglar änglar

Text på baksidan av boken:

Hur många änglar finns det?
En enda, som förändrar vårt liv.
Är mer än nog.

En bok full av dikter, citat och kuriosa om änglar, tillsammans med vackra änglaboksmärken. Ord att hämta kraft ur, le åt, känna igen sig i eller bara njuta av.

Änglarna talar till oss alla.
Vissa av oss lyssnar bara bättre.

Författare: Helena Gustavsson
Titel: ÄNGLAR ÄNGLAR ÄNGLAR
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9163824043
Ca.pris: 57:- plus frakt på Internetbokhandeln.

 

 

 

 

Änglavakt och skyddsänglar

Text om boken:

Boken beskriver olika slags änglar, hur de ser ut och vad deras uppdrag är bland oss människor. Innehåller även personliga berättelser av människor som mött änglar, blivit berörda av deras budskap och som totalt förändrat deras liv. Författaren är en av USA:s främsta "angelwatchers".

Författare: Eileen Elias Freeman
Titel: Änglavakt och skyddsänglar
Förlag: Solrosens förlag AB
ISBN: 9188362086
Capris: 107:- plus frakt hos Internetbokhandlen.

159 sidor, häftad

 

 

 

 

Devor, Älvor och Änglar - ett modernt synsätt

William Bloom belyser devor och älvors sammanhang ur både teoretisk och praktisk synvinkel baserat på hans mångåriga erfarenhet. Boken beskriver på ett lättillgängligt sätt deras väsen och funktion i den parallella livsström som de lever i. Genom att bli medvetna om deras inspiration på olika plan har vi större möjlighet att skapa balans i vår värld. Boken visar praktiskt hur vi kan samarbeta med devor inom alla områden.

Författare: William Bloom
Titel: Devor, Älvor och Änglar ett modernt synsätt
Förlag: Spektra-art
ISBN: 9188422054
Ca:pris: 54:- plus frakt från Spektra-art

47 sidor, häftad


 

 

 

 

 

Ärkeängel MiChaEl

Ärkeängeln Michael kommer allt starkare i vår tid till människorna. Han verkar inte bara i de högre sfärerna utan är i högsta grad delaktig på alla nivåer i utvecklingen på Jorden. Michael och andra ärkeänglar har stigit ned till vår jord. Han lever här i fysisk kropp mitt ibland oss. Det är upp till oss att förnimma ärkeänglarna och arbeta för dem så som de arbetar för oss. De ger allt för planen för Jorden.

Författare: Mikael Kvist
Titel: Ärkeängel MiChaEl
Förlag: Spektra-art
ISBN: 9188422062
Ca:pris: 121:- plus frakt från
Spektra-art
147 sidor, häftad

 

 

 

 

 

Marias Röst - ett personligt möte

Marias röst fyller ett viktigt tomrum för den som velat lära känna Jungfru Marias väsen. Här framträder en fullödigare bild av vem Jungfru Maria egentligen är, vad Hennes funktion är, och hur Hon talar till oss här på jorden. I ett rikt bildspråk får vi ta del av Hennes oändliga förlåtande kärlek. Boken är skriven med ord som, eftersom Hon själv givit dem, talar direkt till hjärtat. Läs om Hennes roll som den kvinnliga gudsaspekten och som den som bereder väg för Kristus inom.

Författare: Mikael Kvist
Titel: Marias Röst - ett personligt möte
Förlag: Spektra-art

ISBN: 9188422046
Capris: 82:- plus frakt från
Spektra-art
79 sidor, häftad

Foto saknas

 

 

 

 

 

 

 

 

En sky av änglar

En sky av änglar, som är en liten volym i serien Treasures of the Vatican Library (Skatter i vatikanens bibliotek), erbjuder ett urval av bokillustrationens mästerverk i miniatyrformat från samlingarna i en av världens främsta skattkammare för kulturföremål från antiken, medeltiden och renässansen.

Den här miniatyrboken innehåller bibelverser samt illustrationer ur latinska volymer  i Vatikanbibliotekets samlingar.

Författare: Boken är en sammanställning
Titel: Skatter i Vatikanens bibliotek En sky av änglar.
Förlag: Verbum förlag AB
ISBN: 9152623572
Ca:pris 91:- plus frakt i
Internetbokhandeln.
Miniformat, inbunden.

 

 

 

UPP